Parimatch inngår avtale med Chelsea

10.001 Nights spilleautomat

tir aug 10, 2021

Den engelske fotballklubben og vinneren av UEFA Champions League i sesongen 2020/21, Chelsea FC, har inngått en treårig sponsoravtale med det internasjonale teknologi- og bettingselskapet Parimatch.

Parimatch er et internasjonalt selskap som promoterer merkevaren Parimacth globalt og som tilbyr teknologi- og markedsføringsløsninger i bettting- og underholdningsindustrien. Selskapet har altså inngått en treårig avtale med en av verdens mest berømte fotballklubber, og Chelsea – en av de mest suksessrike klubbene i den moderne fotballhistorien i England – vil dermed nyte godt av partnerskapet med Parimatch de kommende tre sesongene.

Stor spenning og stort ansvar

Parimatch vil utvilsomt benytte seg av Chelseas ambisiøse og djerve merkevare til å skape gjensidig merkevarebygging, og dette vil de gjøre gjennom et bredt utvalg av digitale, sosiale og logistiske aktivum som klubben innehar.

Med-direktør i Parimatch Tech, Roman Syrotian har følgende å si om avtalen:

‘Chelseas unike stil, besluttsomhet og karisma resonnerer perfekt med Parimatch sin lidenskap for sport og ambisjoner. Å bli en offisiell partner for europamesterne i 2020/21-sesongen gir stor spenning og stort ansvar. Heldigvis handler Parimatch om å vinne nye høyder og slippe løs følelser og vi er utrolig spente på hva dette samarbeidet vil gi i løpet av de kommende tre årene! Våre to merkevarer er vant med å vinne med stil og strebe etter suksess og vi er sikker på at samarbeidet vil bringe hell, talløse seiere og spenningen fra spillet til selskapet vårt, til klubben og til sist: til de millioner av fotballfans man finner over hele kloden.’

Også ledelsen i Chelsea har noen ord å si om samarbeidet, og Guy Laurence, administrerende direktør i Chelsea, sa dette:

‘Både Chelsea og Parimatch streber etter storhet. Vi er modige, klare for innovasjon og kanskje mest viktig: vi ble begge født til å vinne. Forrige år var umåtelig suksessrikt for Parimatch ettersom de ekspanderte og åpnet nye markeder samtidig som de lanserte flere viktige prosjekter. Chelsea viste også sin storhet gjennom å bli europeiske mestere for andre gang i historien! Vi er spente og stolte over dette samarbeidet og de mulighetene det gir oss.’

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.